Bästsäljare

INFORMATION

Försäljningsvillkor

Följande försäljningsvillkor gäller vid beställning av produkter.

Beställning
Beställning kan ske via telefon (0725598549),
e-post (order@rma-data.se) eller via webbshopen på adress www.rma-data.se
Den slutliga beställningen måste göras i webbshopen så du som kund kan få ett ordernummer.

För försäljning till omyndig eller minderårig krävs målsmans skriftligt godkännande. Antingen via papper och sen scanna in, eller via posten.

Priser
Priserna angivna i denna webbshop uppdateras regelbundet och är angivna inkl 25% moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna utan föregående avisering.

Leverans
Beställda standardprodukter levereras normalt inom 3 till 12 arbetsdagar, men kan komma att variera beroende av lagersituationen i Sverige hos våra grossister. Eftersom ja inte har varorna i lager utan beställer när kunden vill beställa en vara.

Id-handling vid utlämning av paket
Vid utlämning av paket via serviceställe måste id alltid uppvisas.

Betalningsvillkor
försäljning sker mot Förskottsbetalning / Paypal
Eller inbetalning till Bankkonto

Betalning med Paypal

Betalning sker enkelt och säkert med Paypal. Även om du inte har ett Paypal konto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Paypal. Paypal samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Återköp
När det gäller konsuments rätt till återköp (så kallad. ångerrätt), se rubriken "Ångerrätt" nedan.
Under förutsättning att vi normalt lagerhåller produkten, accepterar vi återköp av denna inom 12 dagar från fakturadatum, under förutsättning att dess original-förpackning ej brutits eller skadats på något annat sätt. Varor där originalförpackning har förstörts eller försvunnit och/eller när varan är använd återköpes ej.

Detta gäller även för datorer och liknande produkter där plomberingen har brutits. Återköp medges alltid
Varan ska, i dess originalförpackning, återsändas i samma skick som kunden fick den. Innan detta ska Rma Data kontaktas för returnummer. Kunden är ansvarig för försändelsen tills dess att Rma Data har mottagit den. Returfrakten får inte beläggas med någon form av krav. Samtliga frakter betalas av kunden. Kundens retur är godkänd först efter att Rma Data har mottagit den och kontrollerat att den uppfyller ovanstående krav för återköp.

Ångerrätt
Du har som konsument (privatperson) enligt distansavtalslagen 14 dagars returrätt, räknat från den dag du tog emot varan eller väsentlig del av denna.
Varan ska, i dess originalförpackning, återsändas i samma skick som kunden fick den. Innan detta ska Rma Data kontaktas för returnummer. Kunden är ansvarig för försändelsen tills dess att Rma Data har mottagit den. Returfrakten, som betalas av kunden, får ej beläggas med någon form av krav.
Observera att ångerrätten inte gäller för en vara som på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas eller som snabbt kan försämras eller bli för gammal, eller ett förseglat datorprogram om förseglingen har brutits.
Kundens retur är godkänd först efter att Rma Data har mottagit den och kontrollerat att den uppfyller ovanstående krav för ångerrätt.
Ångerrätten är ej tillämplig för företag.

Garanti
Garantier på varan lämnas av respektive tillverkare. Kunden kan inte åberopa någon ytterligare garanti av Rma Data.

Ägarförbehåll
Produkterna förblir Rma Data´s egendom tills dess att de till fullo betalats.

Outlöst försändelse
Om en försändelse ej löses ut och går i retur till Rma Data, kommer vi att debitera kunden 15% av Köpesumman för att täcka våra kostnader.


PayPal